• Actueel
  • Nieuwe functionaliteiten en optimalisaties Generieke Poortinstructie GPI

Nieuwe functionaliteiten en optimalisaties Generieke Poortinstructie GPI

Januari 2018 is de Generieke Poortinstructie (GPI) online gegaan. Deze is inmiddels door een groot deel van de bouwsector gevolgd. Op basis van feedback en suggesties zijn de bestaande GPI én GPI-website verder verbeterd.

Impactvideo's nu beschikbaar op de GPI-website 

Mede op verzoek van enkele leden van de GCVB is de pagina 'leermaterialen' toegevoegd aan de homepage van de GPI-website. Hier zijn o.a. 'impactvideo's' (slachtoffervideo's) gemakkelijk te vinden. Ze kunnen worden gebruikt voor presentaties om bij te dragen aan het behalen van het GPI-doelstelling om bewust veilig te werken. GPI website Leermiddelen

GPI-website in meer talen beschikbaar 

Waren de instructie en de toets al beschikbaar in de zes meest gebruikte talen, nu is ook de website zelf in vier talen (was twee) te lezen. Later zullen ook de andere twee van de meest gebruikte talen worden toegevoegd. Nederlands en Engels worden door service & support volledig ondersteund. 

Geplande actie bij bijwerken ‘hangende’ examens 

Verder zijn verbeteringen doorgevoerd om het risico te verkleinen op onbedoelde afgebroken of niet volledig afgeronde toetsen. Helemaal afvangen zal niet lukken.

Validatie e-mailadressen bij import kandidaten 

Sinds deze release valideren we de correctheid van de e-mailadressen bij de kandidatenimport door bedrijfsbeheerders.

Voorbereiding GPI 4.0 

In deze huidige release zijn al voorbereidingen getroffen voor de GPI 4.0. De dynamische leerroutes zijn de kern van GPI 4.0.  Een kandidaat die op ‘herhaling’ komt kan hierbij een andere route doorlopen dan een kandidaat die voor het eerst de GPI volgt (minder basis, maar meer praktijksituaties). In het volgende nieuwsbericht meer informatie over de GPI 4.0 en welke verder verbeterde gebruikerservaring dat oplevert. 

De GPI-applicatie heeft weer mooie stappen vooruit gemaakt. Mocht u vragen hebben of suggesties, neem dan gerust contact op met  eX:plain.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T +31(0) 33 450 47 48
Website GPI

Lees de nieuwsbrief GPI (pdf) in Nederlands en Engels

Meer informatie over de Generieke Poortinstructie (GPI)

#GPI #veiligheid #bouw #GCVB #poortinstructie

Nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer


Ongeldige invoer

Meer actueel nieuws

Volg ons op Twitter en doe mee in onze LinkedIN groep.