• Actueel
  • Webinar Veiligheid in Aanbesteding (ViA)

Webinar Veiligheid in Aanbesteding (ViA)

Start stroomschema stappen ViA

In december kunt u nog eenmaal deelnemen aan het gratis Webinar ViA (14 december van 9.30 - 11 uur). In dit verdiepende webinar gaat Henk van Vulpen (Rijksvastgoedbedrijf) met Marjan Blaauw (BAM , VastgoedNL) in op de invoering van ViA per 1 januari 2022 door de Ondertekenaars van de GCVB. De tijd dringt om hiermee aan de slag te gaan! Wat betekent dit voor uw bedrijf en welke praktische zaken spelen hierbij?

Het doel van het verdiepende webinar is om u op weg te helpen bij de voorbereiding van uw bedrijf op de invoering van ViA. Na een korte inleiding krijgt u in het webinar ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen omtrent ViA en het toepassen van de Veiligheidsladder. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Nu al vragen? Lees de documentatie ViA en bekijk de animatie over ViA.

Aanmelding Webinars VIA

Om het webinar interactief te houden hanteren we een aantal deelnemers van maximaal 30 personen. Het aantal deelnemers per organisatie één, maximaal twee. Zo geven we zo veel mogelijk organisaties de gelegenheid om aan te sluiten. Als het maximaal aantal deelnemers voor het webinar is bereikt, schuiven we uw aanmelding in overleg door naar een volgend webinar.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Heeft u vragen over ViA? Stuur deze naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer lezen over Veiligheid in Aanbesteding (ViA)

Webinar veiligheid in aanbesteding via GCVB

Nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer


Ongeldige invoer

Meer actueel nieuws

Volg ons op Twitter en doe mee in onze LinkedIN groep.