• Actueel
  • Webinar Veiligheid in Aanbesteding (ViA)

Webinar Veiligheid in Aanbesteding (ViA)

Start stroomschema stappen ViA

Op dinsdag 14 juni 2022 (9.30-10.30 uur) organiseren we het voorlopig laatste webinar ViA. Na de zomer plannen we wellicht weer nieuwe webinars in en kunt u weer deelnemen aan een gratis Webinar ViA.

In dit verdiepende webinar gaat Henk van Vulpen (Rijksvastgoedbedrijf) in op de invoering van ViA per 1 januari 2022 door de Ondertekenaars van de GCVB. Heeft u de juiste kwalificatie al binnen? Wat betekent dit voor uw bedrijf en welke praktische zaken spelen hierbij?

Het doel van het verdiepende webinar is om u op weg te helpen bij het nemen van de juiste stappen om te voldoen aan ViA met uw bedrijf. Na een korte inleiding krijgt u in het webinar ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen omtrent ViA en het toepassen van de Veiligheidsladder. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Nu al vragen? Lees de documentatie ViA en bekijk de animatie over ViA.

Aanmelding Webinar VIA

Om het webinar interactief te houden hanteren we een aantal deelnemers van maximaal 30 personen. Het aantal deelnemers per organisatie één, maximaal twee. Zo geven we zo veel mogelijk organisaties de gelegenheid om aan te sluiten. Als het maximaal aantal deelnemers voor het webinar is bereikt, schuiven we uw aanmelding in overleg door naar een volgend webinar. 

Op dit moment staan er geen webinars gepland.

Heeft u vragen over ViA? Stuur deze naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer lezen over Veiligheid in Aanbesteding (ViA)


Meer berichten over ViA

Nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer


Ongeldige invoer

Meer actueel nieuws

Volg ons op Twitter en doe mee in onze LinkedIN groep.