• Actueel
  • Webinar Veiligheid in Aanbesteding (ViA)

Webinar Veiligheid in Aanbesteding (ViA)

Maandag 10 mei en dinsdag 18 mei

De gratis verdiepende webinars van april 2021 zijn vol. Het geplande webinar van 6 mei is verschoven naar 10 mei.

Op maandagmiddag 10 mei (14.00 - 15.30 uur) en dinsdagochtend 18 mei (9.30 - 11.00 uur) organiseert de GCVB extra webinars over de invoering van Veiligheid in Aanbesteding (ViA).

In de verdiepende webinars gaat Henk van Vulpen (Rijksvastgoedbedrijf) met Marjan Blaauw (BAM , VastgoedNL) of Bas Roordink (VolkerWessels) in op de invoering van ViA per 1 januari 2022 door de Ondertekenaars van de GCVB. De tijd dringt om hiermee aan de slag te gaan! Wat betekent dit voor uw bedrijf en welke praktische zaken spelen hierbij?

Het doel van het verdiepende webinar is om u op weg te helpen bij de voorbereiding van uw bedrijf op de invoering van ViA. Na een korte inleiding krijgt u in het webinar ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen omtrent ViA en het toepassen van de Veiligheidsladder. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Nu al vragen? Lees de documentatie ViA en bekijk de animatie over ViA.

Webinars 10 mei (middag) en 18 mei (ochtend)

Om het webinar interactief te houden hanteren we een aantal deelnemers van maximaal 30 personen. Het aantal deelnemers per organisatie liefst één, maximaal twee. Zo geven we zo veel mogelijk organisaties de gelegenheid om aan te sluiten. Als het maximaal aantal deelnemers voor het webinar is bereikt, schuiven we uw aanmelding in overleg door naar een volgend webinar.

Wilt u zich aanmelden voor een webinar over ViA, stuur dan een e-mail met uw naam, contactgegevens en gewenste datum naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. aanmelding webinar ViA.

Bekijk de presentatie Veiligheid in Aanbesteding 26 november 2020 (pdf)

Bekijk de presentatie ViA tijdens het Veiligheidsontbijt (video)

Meer lezen over Veiligheid in Aanbesteding (ViA)

Webinar veiligheid in aanbesteding via GCVB

Nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer