Samen Bewust Veilig: topprioriteit bij BAM!

Geplaatst: 29.05.17

Veiligheid staat bij BAM hoog in het vaandel: alle werknemers moeten 's avonds weer gezond thuiskomen. Het was dan ook vanzelfsprekend dat BAM op 17 maart heeft meegedaan met de eerste landelijke Bewust Veilig-dag. Koninklijke BAM Groep, BAM Infra Nederland en BAM Bouw en Vastgoed Nederland deden hieraan mee. Voor deze dag is een speciale website in het leven geroepen: bamsafety.com/bewustveilig/. Deelnemers konden op 17 maart een 'Safie' (een foto van een situatie of van één of meer collega’s, met een duidelijke veiligheidsboodschap) uploaden, passend bij één van de vier thema's:

  • ‘Wij zijn er voor elkaar’ (thema BAM Infra Nederland);
  • ‘Onze werkplek is struikelvrij’ (thema BAM Bouw en Vastgoed Nederland);
  • ‘Onze schone bouwplaats’ (thema BAM Bouw en Vastgoed Nederland) of;
  • ‘Goede samenwerking met bouwpartners’ (thema Koninklijke BAM Groep).

Op maandag 20 maart konden er stemmen worden uitgebracht door het liken van de 'Safies'. Inmiddels zijn de winnaars, degenen met de meeste likes, bepaald. Zij winnen een foodtruck (BAM Infra Nederland en BAM Bouw en Vastgoed Nederland) of een cadeaubon (Koninklijke BAM Groep). BAM kijkt alweer uit naar de volgende Bewust Veilig-dag!

Samen Bewust Veilig: topprioriteit bij BAM!

Ondertekenaars

Over de code

In de Governance Code Veiligheid in de Bouw werken opdrachtgevers & opdrachtnemers samen om de veiligheid in de gehele keten te verbeteren. Lees verder.