Bewust Veilig

Met de meerjarige campagne ‘Bewust Veilig, Iedere Dag’ wil Bouwend Nederland met diverse andere initiatiefnemers veiligheid nog beter op de kaart zetten in de bouw- en infrasector.

“Wat we willen bereiken? Minder ongelukken, minder letsel en minder verdriet. We geloven dat we samen verantwoordelijk zijn. Daarom maken we samen werk van veiligheid. Om samen veel persoonlijk leed te voorkomen”

Maxime Verhagen, voorzitter Bouwend Nederland

Bewust veilig, iedere dag

De campagne biedt werkgevers handige tools om veiligheid iedere dag een plek te geven in de bedrijfsvoering, zoals met posters voor op de bouwplaats en informatie over het creëren van een veiligheidscultuur. Ook wordt gestreefd naar verbinding met andere initiatieven en initiatiefnemers.

Ook ‘Bouwspraak’ krijgt een plek in de campagne. Hiermee spreekt iedereen op de bouwplaats dezelfde ‘veiligheidstaal’ waardoor de communicatie verbetert en ongelukken kunnen worden voorkomen

Meer informatie

Alle informatie en inspiratie om mee te doen aan Bewust Veilig vindt u op www.bewustveilig.com.

Een initiatief van

Bewust Veilig is een initiatief van de Governance Code Veiligheid in de Bouw en wordt inmiddels geheel uitgevoerd door Bouwend Nederland met Techniek Nederland, Onderhoud NL en De Aannemersfederatie.

Nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoerOngeldige invoer
Ongeldige invoer