• Tools
  • Veiligheidsontbijt

Veiligheidsontbijt

De GCVB is vooral bedoeld om samen de veiligheid van het werk in de hele bouwsector te verbeteren. Tijdens het Veiligheidsontbijt delen we onderling praktisch informatie en ervaringen, leren we van elkaar, proberen we onze werkwijzen steeds beter op elkaar af te stemmen en bespreken we ontwikkelde tools die iedereen kan gebruiken. Zo passen we de Code toe, verbeteren we stap voor stap onze veiligheidscultuur en het veiligheidsgedrag en tillen veiligheid in onze sector samen naar een hoger plan.

Tijdens het Veiligheidsontbijt schuift een gastspreker aan en gaan we in korte interactieve sessies samen in gesprek over praktische onderwerpen binnen onze hoofdthema's: 

 

Regie op Veiligheid Veiligheidsontbijt Dura Vermeer

Op donderdag 30 mei 2024 organiseerden we het Veiligheidsontbijt in Rotterdam. Job Dura, Voorzitter Raad van Bestuur bij Dura Vermeer Groep NV, was daarbij als gastspreker aanwezig. Het ontbijt was geheel gericht op het thema Regie op Veiligheid. Omdat het een zeer specifiek thema is, werd dit keer een gericht uitnodigingsbeleid gehanteerd. Lees meer...

Het volgende GCVB Veiligheidsontbijt staat gepland op 20 november 2024 bij Rijksvastgoedbedrijf.

Meedoen aan het volgende Veiligheidsontbijt?

Heeft uw organisatie de GCVB nog niet onderschreven? Kijk hoe u meedoet. En denk en praat ook mee op het volgende Veiligheidsontbijt.

Verslagen

Nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoerOngeldige invoer
Ongeldige invoer