• Actueel
  • Stappenplan voorkomen valgevaar nu in zes talen

Stappenplan voorkomen valgevaar nu in zes talen

Op de Bewust Veiligdag geven honderden bedrijven in de bouwsector samen extra aandacht aan veilig werken. En dat is hard nodig, want er gebeuren nog te veel ongevallen en incidenten in de bouw. Ook vanuit de ondertekenaars van de GCVB worden diverse acties georganiseerd.

Ketensamenwerking, uniformering, scholing en leren van elkaar, helpen de bouw stap voor stap veiliger te maken. Hoe je dat stimuleert en verankert in je veiligheidscultuur kun je lezen en beleven tijdens de vele activiteiten, toolboxen en meetings die op de Bewust Veiligdag worden aangeboden.

Stappenplan voorkomen van valgevaar nu in zes talen

Vanaf vandaag in het Stappenplan voorkomen van valgevaar in zes talen beschikbaar en gratis te downloaden via deze site (Nederlands, Engels, Roemeens, Turks, Duits en Pools). Vallen van hoogte is een van de vijf topveiligheidsrisico's in de bouw in Nederland. Daarom vragen we extra aandacht voor het verkleinen van valgevaar.

Download de stappenplannen Voorkomen van valgevaar

 Lees alles over het beleid Vallen van hoogte en gebruik de hulpmiddelen.

 Stappenplan voorkomen van valgevaar foto

Ook voor het verkleinen van aanrijdgevaar is een stappenplan in 6 talen beschikbaar: Stappenplan voorkomen van aanrijdgevaar

Lees meer over de Bewust Veilig-dag

Nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoerOngeldige invoer
Ongeldige invoer

Meer actueel nieuws

Volg ons op LinkedIn en Twitter of doe mee in onze LinkedIN groep.